Skip to content

Neus Chisbert

foto neus

Em dic Neus Chisbert i sóc una persona com una altra qualsevol. El món de l’art sempre m’ha entusiasmat, per això vaig estudiar decoració, ceràmica i Belles arts. Vaig acabar especialitzant-me en escultura quan vaig descobrir que era la disciplina que em permetia explorar totes les meues necessitats expressives.
He passat la major part de la meua vida entre mons a primera vista oposats; l’artístic, el familiar i l’empresarial. Tots igual d’importants per a mi i que s’han anat desenvolupant simultàniament, de manera que totes les obres que al llarg dels anys he realitzat estan impregnades dels moments personals pels que he travessant a la meua vida, tant als meus inicis d’artista escultora en els quals utilitzava la ceràmica per a fer les composicions, com en les obres mes recents què utilitze materials com els fils, teles, papers i cartrons.

En les meues obres sempre hi ha una constant que es repeteix. DESTRUIR, FUSIONAR I FER SORTIR IDEES NOVES A TRAVÉS DE LA RECONSTRUCCIÓ.
Aquesta creació és imprevisible, pot ser raonada, visceral o bé  per moments de connexió amb una altra dimensió, totes són vàlides si són autèntiques i es manifesten en diferents formes i materials. Són moments d’alliberament de sentiments i energies que s’expandeixen a través de nosaltres, i que s’expressen de diferents formes segons el nostre interés a través dels materials que treballem en aquest moment.

 

www.esunart.es

ig: esunart

fb: Neus Chisbert

 

Proyectos lab: